Ingvild Mork
Art director og webdesigner

Jeg er en uavhengig designer som opererer både alene, som innleid designer i større byråer, og i arbeidsfellesskap med andre kreative. De fleste av mine kunder er på Sunnmøre, men jeg tar oppdrag over hele landet. Kontoret mitt er alltid med meg i skyen, men jeg har landbaser i Volda og Ålesund.

Bakgrunn og erfaring

Jeg er utdannet Art Director ved Westerdals School of Arts, Communication and Technology. I over 20 år har jobbet i reklame-og kommunikasjonsbransjen for flere reklamebyråer og som freelancer. De siste 10 årene har jeg vært selvstendig næringsdrivende, og elsker å være min egen sjef! Jeg er fleksibel på arbeidssted og tid, og kommer gjerne på besøk, tar et møte på dagens kontor, eller på kafe.

I første delen av min karriere jobbet jeg med idé, reklame og grafisk design. Derfra har jeg tatt med seg en sterk sans for kommunikajon inn i webverden, og er god på å disponere innhold, formidle kundens budskap og løse brukerens behov ved utviklingen av et nettsted.

I tillegg til digitale flater, gjør jeg også grafisk profil, trykksaker og illustrasjon. Jeg har et stort nettverk av fagfolk som kan hentes inn til oppdrag som går utenfor min ekspertise, som fotografer, tekstforfattere, 3D-artister, programmerere, SoMe-folk, trykkerier, filmfotografer og andre designere.

Lang fartstid gjør meg i stand til å være effektiv og raskt komme frem til en løsning som passer for kunden. Driv og nysgjerrighet gjør at jeg alltid streber etter å forbedre meg og følge med på utviklingen av nye verktøy og trender.

Jeg er opptatt av å spille på lag med kundene, og strekker meg langt for å gjøre deg fornøyd. Det er viktig for meg å levere som avtalt, være pålitelig, omgjengelig og serviceinnstilt. Jeg elsker å finne ut akkurat hva kunden trenger, og presentere den perfekte look’en til et hvert prosjekt!

Skal vi jobbe sammen?

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat!

KONTAKT