TJENESTER

sirkler 3x3.png

Grafisk design

Grafisk profil | Logodesign | Brosjyrer | Flyere | Plakater og bannere | etc

Webdesign

Webdesign og innholdsstrukturering for små og store kunder. Jeg leverer design og innhold uavhengig av teknisk platform, eller hjelper deg å velge den rette løsningen.

Webløsninger

Trenger du en rask, rimelig og enkel webside, eller har du store krav til funksjonalitet og sikkerhet? Jeg kan hjelpe deg å finne den beste løsningen innen dine behov og budsjettrammer. Jeg kan anbefale velprøvde CMS-løsninger i mange kategorier, fra det helt enkle til det mest avanserte.

andre kommunikasjonstjenester

Gjennom et rikt nettverk av fagpersoner og underleverandører kan jeg hjelpe deg med tjenester som ikke er mine spesialiteter. Det være seg foto, film, programmering, 3D og animasjon, tekst, sosiale medier og mer.

 

kreativt nettverk

DESIGNER INGVILD MORK er én person, men er ikke alene. Jeg er del av en gruppe selvstendige designere med utfyllende kompetanseområder. Vårt fellesskap har bred erfaring fra design- og reklamebransjen. Sammen skaper vi en rik kompetanse som settes sammen i prosjekt etter behov, og kan steppe inn for hverandre på kort varsel når det er nødvendig. Dette gir deg trygget og produksjonskapasitet til dine behov, på lang sikt.


designkontoret Parkgata 3

sissel.png
christoffer.png

Spirdesign: Sissel W. Schmidt          Furnes Design: Christoffer Furnes         Mork Design: Ingvild Mork