Ingvild Mork
Art Director og Webdesigner

Jeg er en uavhengig designer som opererer både alene, som innleid designer i større byråer, og i arbeidsfellesskap med andre kreative. De fleste av mine kunder er på Sunnmøre, men jeg tar oppdrag over hele landet. Kontoret mitt er alltid med meg i skyen, men jeg har landbaser i Ørsta og Ålesund.

Jeg er utdannet Art Director ved Westerdals School of Arts, Communication and Technology, og har jobbet i reklame-og kommunikasjonsbransjen i 15 år i ulike byråer og som freelancer. For detaljer, se LinkedIn. I første delen av min karriere jobbet jeg med idé, reklame og grafisk design. Derfra har jeg tatt med seg en sterk sans for kommunikajon inn i webverden, og er god på å disponere innhold, formidle kundens budskap og løse brukerens behov ved utviklingen av et nettsted.

I tillegg til digitale flater, gjør jeg også grafisk profil, trykksaker og illustrasjon, noe som er med på å styrke kundens identitet og kommunikajson på nett.

Min styrke er erfaring koblet med nysgjerrighet, og respekt for kundens ønsker og behov. Lang fartstid gjør meg i stand til å være effektiv og raskt komme frem til en løsning som passer for kunden, og nysgjerrighet gjør at jeg alltid streber etter å forbedre meg og følge med på utviklingen av nye verktøy og trender. Du vil også få en designer som er opptatt av å spille på lag med kundene, og som strekker seg langt for å gjøre deg fornøyd.

Jeg elsker å finne ut akkurat hva kunden trenger, og presentere den perfekte look’en til et hvert prosjekt!


SELVSTENDIG MED et faglig NETTVERK

Noen ganger kan jeg løse alle kundens behov selv, og noen ganger trenger jeg flere hoder med overlappende eller beslektet kunnskap. Derfor er jeg del av en gruppe selvstendige designere med utfyllende kompetanseområder. Vårt fellesskap har bred erfaring fra design- og reklamebransjen og kan settes sammen i prosjekt etter behov. Dette gir deg trygget og produksjonskapasitet utover det en freelencer kan. Les mer om vårt fellesskap og våre tjenester her.

Jeg leverer webdesign og innhold uavhengig av platform, og har flere gode og velprøvde CMS-leverandører å velge mellom. En viktig del av jobben er å kartlegge kundens behov, og anbefale en løsning i rett prisklasse og brukernivå. Noen ganger trenger man en rask, rimelig og enkel løsning, og andre ganger er det høye krav til funksjonalitet og sikkerhet som gjelder. Jeg hjelper deg å finne ut hva du trenger og hva som er hensiktsmessig innen dine rammer.


NØKKELKOMPETANSE:

  • Webdesign

  • Ide og kommunikasjon

  • Visuell identitet

  • Trykte medier

  • Illustrasjon